foodpanda 外送員
foodpanda
Hong Kong, Hong Kong
6天前

準備好未呀 期待您加入 因為喺生活中 我地總係渴望美好嘅事物 品嚐美食 探索城市 將熱辣辣嘅美食送到顧客手中 立即加入我地最優秀嘅外送團隊 我地將會盡快與您聯絡 外送員嘅良好福利 : 電單車外送員每小時賺HKD75加每柯打賺HKD15 步行外送員每小時賺HKD40加每柯打賺HKD15 仲可以賺埋tips 介紹費更高達HKD2000 淨係返正職返學咁無聊?

而家就利用您嘅空餘時間嚟做我地嘅外送員啦! 您可以彈性選擇自己理想嘅返工時間, 自己生活自己作主! 以電單車或步行將餐點送到顧客手上 一邊工作 一邊享受探索城市嘅樂趣 您將需要 您本人 無經驗亦可 身份證 有效嘅電單車駕駛執照 電單車外送員適用 態度積極 電單車外送員至少18歲以上 步行外送員至少16歲以上

申請
添加至收藏
從收藏夾中刪除
申請
郵箱地址
通過點擊“繼續”,我允許neuvo同意處理我的數據並向我發送電子郵件提醒,詳見neuvo的 隱私政策 。我可以隨時撤回我的同意或退訂。
持續
申請表